Thieves - She & him

Och så såg du mig i vitögat och jag gick hem och gjorde knäck och muffins. Medans det gick från att blåsa till regn och slutligen snö på en timma sjöng jag till she & him och låtsades att du varden manliga stämman till min halvt falska sångröst. Sen provade jag mina nya alldeles för dyra nyinköpta trosor och insåg att de är den första kicken man får inför en fest. Blir det inget mer sen? Får jag ens visa dem för någon? Ey ändring på det, pronto!
Att skriva ner sitt liv som olyckligt kär i sin blogg och ge det till förbrytaren är väl förmodligen det osmartaste jag gjort... "but that won't stop med crying over you". Det märkligaste är att man ibland tror att det onda aldrig kommer försvinna. Nu funderar jag aldrig över vad du gör, vilka smeknamn du kallar din flickvän, hur det egentligen är du luktar eller hur du ens ser ut. Fanns du ens?
Och så kommer jag på mig själv att mig liv äger, regerar, härskar och är det bästa någonsin.
Lyssna inte bara på ena låten, lyssna på hela albumet, she & him - volume two. Allt jag behöver är att lyssna på detta för att sedan se färgstarka möbler flyga runt i rummet, känna doften av hemmagjord hallonsaft och höra hur min framtida lilla sköldpadda kryper fram över golvet.
Undra vad jag ska döpa honom till? Charlie, Eddie, Muffins, Allan, Rabarber, Albus eller Viggo-Valentin?
Åh vi ska bli så bra kompisar <3

The end - Best coast

Jag tycker så mycket om dig när du sover. När du är tyst och fin och allt som märks från dig är din lukt. Det är då du är precis så som jag föreställt mig att du ska vara, då du fyller alla mina behov som jag drömt om. Men jag vill ha dig med alla sinnen hela dygnet. Jag vill vara den som ser allt det du inte säger.
Bara för att det inte snöar betyder det inte att det inte är jul. Bara för att man inte gråter betyder inte det att man inte har ont. Bara för att jag skämtar betyder inte det att jag ljuger. Du behöver inte mig, men jag behöver någon som behöver mig.

RSS 2.0